Personvernerklæring

Ved å besøke og bruke dette nettstedet godtar du vilkårene som er gitt nedenfor.

Rettigheter
Synnfjell Arrangementer SA har alle rettigheter til dette nettstedet og innholdet som publiseres her. Innhold, utforming og data på nettstedet er beskyttet etter åndsverkloven og annen lovgivning. Rettigheter til alle produkt- og selskapsnavn, logoer og merkenavn på nettstedet eies av bedriften som eier nettstedet. Innholdet kan ikke endres, reproduseres, offentliggjøres, distribueres eller for øvrig anvendes for offentlige eller kommersielle forhold uten tillatelse. Ta i så fall kontakt.

Ansvar for innhold på nettstedet
Synnfjell Arrangementer SA er ansvarlig for det innhold organisasjonen publiserer på nettstedet. Vi tar ikke ansvar for unøyaktigheter og utelatelser i innholdet eller for at det til enhver tid er oppdatert. Vi kan når som helst helt eller delvis endre eller fjerne innholdet.
Enhver beslutning du måtte ta som følge av innholdet, er på eget ansvar. Bedriften kan ikke garantere at nettstedet ikke inneholder virus eller skadelige elementer forøvrig.

Ingen registrering ved anonymt besøk
Dersom du besøker https://synnfjellarrangementer.no blir det ikke registrert opplysninger om deg med mindre du selv aktivt legger inn opplysninger om deg selv. Ved besøk vil våre web-servere bare registrere IP-adressen din for å kunne telle antall besøk, gjennomsnittstiden per besøk, hvilke sider som blir besøkt og liknende. Statistikken bruker vi til å analysere bruken av nettstedet og bedre kvaliteten på innholdet.

Registrering av opplysninger om deg
I de tilfeller der du ønsker å melde deg på nyhetsbrev eller fylle inn skjema for mer informasjon om hva bedriften tilbyr vil vi be deg om å registrere personopplysninger for å kunne gi deg nødvendig oppfølging.

Kommunikasjon med deg
Avhengig av formålet med registreringen av opplysninger om deg vil vi sende deg informasjon knyttet til dette formålet. Synnfjell Arrangementer SA eier informasjonen som registreres via nettstedet, og ønsker å kunne sende deg for eksempel nyhetsbrev med nyheter, informasjon om våre produkter og tjenester, brukerundersøkelser eller andre meddelelser. Dersom du ønsker å motta dette, er det nødvendig at du avgir samtykke til dette når du registrerer deg.

Personopplysninger avgitt til https://synnfjellarrangementer.no
På https://synnfjellarrangementer.no behandler vi personopplysninger i henhold til kravene i personopplysningsloven.
Personopplysninger vil først bli registrert når du sender utfylt skjema eller ved ditt samtykke til registrering.

Du har innsynsrett i egne personopplysninger
Hvis du ønsker at personopplysninger om deg skal rettes eller slettes fra våre arkiver kan du ta kontakt for å be om retting eller sletting.

Når vi ber deg om å registrere personopplysninger, vil de ikke bli brukt til annet enn det du samtykker til når du registrerer opplysningene. Før du samtykker skal du være informert om hva opplysningene skal brukes til (forhold knyttet nyhetsbrev, tilbakemelding om produkter og tjenester m.m).

I den grad vi vil dele personopplysninger med andre vil dette skje innenfor lovens krav, og bare med de som utfører tjenester for oss som databehandlere, for eksempel i forbindelse med elektronisk betalingsformidling. Slik tilgang gis bare der det er nødvendig, og ikke for noe annet formål enn å gi deg den behandling som er avtalt.
Vi kan i tillegg utlevere personopplysninger dersom vi er pålagt slik utlevering med hjemmel i lov eller rettslig kjennelse.

Vi har for øvrig rett til å overføre vår kundedatabase, herunder personopplysninger, til en tredjepart som helt eller delvis overtar vår virksomhet i et oppkjøp eller en delvis overdragelse.
Til toppen
Copyright©2019 Synnfjell Arrangementer SA
Web-redaktør/ansvarlig: Syver Øistuen

Webmaster: